Продукция

Виставка CERSAIE 2021

Після дворічної перерви, пов’язаної зі світовою пандемією COVID 19, в Італії, у Болоньї відбулася довгоочікувана, міжнародна виставка CERSAIE 2021 – одна з найбільш значущих в секторі керамічної плитки, керамограніта, сантехніки, меблів, змішувачів і аксесуарів для ванної кімнати.

Архітектори та дизайнери називають цю виставку «Тижнем високої керамічної моди». І це дійсно так. На цьому грандіозному заході представляють свої кращі ідеї, технології, інноваційні проекти та продукти відомі світові фабрики.

Основні тенденції 2022 року

У колірній гамі буде лідирувати, як і раніше, зелений – особливо його пріпиленні, брудні, глиняні відтінки. Серед популярних кольорів майбутнього сезону – насичені і складні відтінки жовтого, синього, персикового, теракота.

Як і раніше, на піку моди великі формати керамічної плитки і керамограніта: під мармур, онікс, травертин, граніт, піщаник і навіть бетон. Серед принтів – квіткові мотиви, листя, геометричні візерунки.

Також популярна плитка незвичайної форми: шестикутної – гексагон, восьмикутної – октагон, у вигляді арок і полуарок. Малюнок на такій плитці не збігається з її формою, що створює ефект 3D.

Серед стилів на піку популярності – строгий мінімалізм, креативний лофт, практичний конструктивізм, актуальний екостиль, а також вічна класика.