Продукция

Дивани та крісла зі Швеції

SITS – бренд шведських м’яких меблів, який втілює в собі бездоганну лаконічність, найвищу якість, функціональність і екологічність. Ці меблі в більшій своїй частині підходять в квартири з класичним і сучасним дизайном, а також в просторі інтер’єри; особливо їх полюбила активна і мобільна молодь за демократичні ціни.

Величезне меблеве виробництво із застосуванням сучасних інновацій, яке відповідає найвищим світовим стандартам, розташоване виключно в Європі, виробляє 700 000 одиниць диванів, ліжок, крісел, пуфів щороку і визнано в усьому світі! На експозиції в магазині інтер’єру СПУТНИК представлені розкішні і просторі дивани для вітальні і кабінету, на яких без проблем можуть розміститися 7-8 дорослих людей!

Підбираючи меблі під замовлення, Ви можете по каталогам вибрати колір, текстуру і матеріал тканини, шкіри, ніжок, а також склад наповнювача.

У магазині інтер’єру СПУТНИК можна купити всю продукцію фабрики Sits: кутові і розкладні дивани від 2-х до 7-ми місць, дивани і крісла для вітальні, ліжка, журнальні та приліжкові столики, пуфи в наявності і за індивідуальним дизайном. Меблі SITS – це гармонія простоти форм і витонченості, комфорт, функціональність і сучасні тенденції.

Чекаємо на Вас!