Продукция

Відкриття бренд зони Villeroy&Boch

Запрошуємо на відкриття у магазині інтер’єру СПУТНІК бренд зони Villeroy&Boch – легендарного німецького виробника елітного столового посуду з кістяного та твердого фарфору, столових приладів, келихів, інтер’єрного декору та текстилю.

Прекрасна історія кохання між Октавией Виллерой та Ойгеном Бохом, сім’ї яких були давніми конкурентами, перетворилася в історію великого успіху однією з найбільш топових компаній світу. Більше 250 років тому вони скріпили підписами не тільки свій шлюб, але і договір про спільний бізнес.

Завдяки сучасним технологіям загартовування фарфор Villeroy&Boch, незважаючи на зовнішню крихкість, дуже міцний, не схильний до відколів та мікротріщин, його можна мити в посудомийній машині та використовувати у мікрохвильовій печі.

У нас великий вибір колекцій у класичному та сучасному стилях – Audin, Royal, Mariefleur … а також нові, сміливі у стилях мінімалізм і модерн колекції NewMoon і Manufacture, які вперше були представлені на виставці Ambiente 2020 у Франкфурті.

Посуд, столові прилади і декор Villeroy&Boch-це власний Lifestyle, в якому все продумано до дрібниць; вибір для тих, хто цінує неперевершену якість. Вироби від Villeroy&Boch прекрасний подарунок для себе і близьких!

Новинки новорічної колекції від Villeroy&Boch: розкішний декор та іграшки, фарфор та текстиль для сервіровки до Різдва та Нового Року.