Продукция

Ексклюзивні подарунки

Ексклюзивний подарунок до Великодня, Різдва, день народження та будь-якого сімейного свята.

Хочете здивувати друзів і близьких розкішним подарунком? Представляємо Вам високохудожні твори від “Майстерні раритетів Монахової” – яйця ручної роботи – біблійні сюжети, пейзажі, натюрморти, знаки зодіаку написані олійними фарбами в техніці мініатюрного живопису методом ліссіровкі. Виготовляються яйця з липи, висушеної в природних умовах, з багатошаровим покриттям лаком.

Кожен виріб унікальний, тому що розробляється індивідуально і виконується художниками в одному єдиному екземплярі. На виготовлення одного такого витвору мистецтва йде від 2 до 3 місяців.

“Майстерня раритетів Монахової” була заснована в 1990 році в Чернігові. Сьогодні роботи майстерні можна побачити в приватних колекціях США, Канади, Франції, Швейцарії, Бельгії, а також у найвпливовіших і знаменитих людей світу. Навіть у колекції королеви Великобританії Єлизавети II є яйце з її портретом від майстерні Монахової.Купити елітний подарунок пропонуємо в магазині інтер’єру Спутнік в Харкові, у нас завжди великий вибір.

До Великодня діє ексклюзивна знижка -15% на всі вироби із наявності.Також запрошуємо на НОВИНКИ розкішної весняної колекції столового посуду від Villeroy & Boch та елегантного великоднього текстилю з іспанського гобелена.Чекаємо на Вас!